Velkommen

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Generelle betingelser for forsendelser sendt med DHL Express
Alle opgaver udføres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser (NSAB 2000), CMR-konventionen, Warszawa-, Montreal-konventionen og DHLs generelle betingelser.
(Type: Acrobat Reader file, Size: 972.6 KB)
Behov for toldsupport?
At forstå alverdens toldregler og komplekse sprog kan være en skræmmende udfordring for enhver. Derfor har alle brug for en hjælpende hånd med de mange fagudtryk, papirarbejde og retningslinjer. DHL Express har online værktøjer og praktiske råd, der løfter byrden fra dine skuldre.
Karriere i DHL Danmark
At arbejde hos DHL er ensbetydende med at tage ansvar, håndtere udfordringer og hele tiden vokse som del af et internationalt team med mange facetter. Bidrag til vores succes gennem mange forskellige spændende karrieremuligheder, og bliv del af verdens førende logistikvirksomhed.
Udvidede transportmuligheder
DHL tilbyder en bred palette af valgfrie services - fra lørdagslevering,CO2 neutral transport, levering I yderområder til farligt gods transport. Med et fleksibelt tilvalg af services får du ekstra muligheder, når du bruger vores ekspres services på verdensplan.

Vilkår og betingelser

© 2010 DHL Express Denmark. All rights reserved.